Gamlegrendåsen har Kongsbergs flotteste utsikt og er et av byens mest attraktive boligområder. De 35 selveierleilighetene i Gamlegrendåsen Terrasse er av god kvalitet, og er utviklet spesielt for å passe ulike bosituasjoner og behov. 

Alt er nytt. Du er først.

Å kjøpe en helt ny bolig er både spennende og skremmende. Samtidig er det mange fordeler ved å kjøpe en bolig som ingen har bodd i før deg.

Boligkjøp er en av livets største beslutninger. Det er derfor viktig for oss at våre boligkjøpere skal oppleve kjøps- og byggeprosessen som trygg, forutsigbar og profesjonell, slik at du føler deg godt ivaretatt gjennom den tiden det tar til det nye hjemmet ditt er klart til innflytting.

Når du kjøper en nybyggsleilighet er du ikke bare sikret en helt ny bolig av god kvalitet - du får også fordelen av å kjøpe til fastpris, og dokumentavgiften er lavere enn ved bruktboligkjøp. Du kan forvente en bolig som tilfredsstiller alle offentlige bygningstekniske krav, og mer moderne og energiøkonomiske løsninger som gir lavere utgifter til oppvarming. I tillegg kommer boligene med en 5-årig garantiperiode, slik at eventuelle feil og mangler ved boligen utbedres av utbygger og entreprenør. 

Her er Gamlegrendåsen Terrasse

Første salgstrinn har etter vår mening Gamlegrendåsens gjeveste utsikt. Her har man utsyn til "alt" - skibakken, Knutefjell, kirken, fossen og sentrum. 

Uansett om du trenger større eller mindre plass, skal du i Gamlegrendåsen Terrasse finne akkurat den boligen som passer for deg. Parker bilen i det oppvarmede garasjeanlegget, og ta heisen opp til din etasje. Vel hjemme kan du ta i bruk ditt egne, private uterom - de fleste med flott utsikt over Kongsberg. 

Nærhet til alt du trenger

Hvorfor er Gamlegrendåsen et av Kongsbergs mest attraktive boligområder? Beliggenhet.

Her finner du dagligvarebutikk, barnehager, skoler og idrettsanlegg. Samtidig har du tilgang til fantastiske turområder du kan nyte året rundt, og du kan se utover byens lys på kveldstid. Skal du på bytur, kan du ta bilen, sykkelen, gå til fots eller kjøre kollektivt. Det tar faktisk bare rundt 10 minutter å gå fra Gamlegrendåsen Terrasse og inn til sentrum. 

Skogen på Gamlegrendåsen er et populært rekreasjonsområde for beboerne i området. Flotte preparerte skiløyper om vinteren, egen lysløype og et omfattende nett av stier og skogsveier legger forholdene tilrette for aktiviteter året rundt. Finn ditt hemmelige kantarellsted, let etter rumpetroll i Stalsbergtjern, fyll bøttene med blåbær eller ta med hele familien på søndagstur.

 

 

 

1: Kiwi. 2: Pizzabakeren. 3: Gamlegrendåsen skole. 4: Gamlegrendåsen barnehage. 5: Extra. 6: Tislegård barnehage. 7: Tislegård ungdomsskole. 
8: Joker. 9: Kongsberg sykehus. 10: Stortorvet senter. 11: Vinmonopolet.
12: Kongsberg skisenter.

Når en leilighet blir til et hjem

Alle vil sette sitt eget preg på sin bolig. Her har du muligheten til å gjøre nettopp dette gjennom standardvalg uten tillegg i pris, og gjennom den ordinære tilvalgsprosessen.

Når du kjøper en nybyggsleilighet får du også muligheten til i større og mindre grad å kunne påvirke utformingen av din nye bolig. Boligene i Gamlegrendåsen Terrasse byr på flere valgmuligheter med og uten tillegg i pris. Blant annet kan du velge mellom fire standardvalg på veggfarger og to standardvalg av 1-stavs eikeparkett. Dessuten er det fritt valg mellom fargene på kjøkkenfrontene som tilbys fra Sigdal til modellen Uno Palett. 

Mot et fastpristillegg kan du for leilighetstypene 04, 04B og 19, velge mellom to eller tre alternative planløsninger. Disse mulighetene er nærmere beskrevet i prospektet. Gjennom det ordinære tilvalget kan du gjøre andre spesialtilpasninger som for eksempel å utvide kjøkkenet der det er plass til dette, eller velge andre fliser til bad og WC.